Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV meeste balbezit in Champions League

11 november 2002 21:18

Verslaggever: RvW

PSV is al voor de laatste speelronde uitgeschakeld voor kwalificatie voor de volgende ronde. De statistieken geven echter aan dat er voor PSV meer in had gezeten. Zo heeft PSV samen met Real Madrid in de eerste 5 wedstrijden het meeste balbezit gehad: 59%. Barcelona volgt met 58%. In poule A had PSV niet alleen het meeste balbezit in % en in tijd, maar heeft het na 5 wedstrijd ook met afstand de meeste schoten op de goal en de meeste schoten die naast gingen. Naast de offensieve records heeft PSV na 5 wedstrijden van de clubs in poule A de meeste overtredingen en gele kaarten nodig.

Succes heeft het aanvallende spel niet gebracht. Al moet daarbij natuurlijk in het achterhoofd gehouden worden, dat PSV steeds op achterstand kwam en noodgedwongen moest aanvallen op zoek naar de gelijkmaker.

Meer op




Tags

achterhoofd barcelona kwalificatie madrid noodgedwongen offensieve overtredingen records

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage