Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans optimistisch over kansen PSV

11 november 2002 21:59

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV zijn optimistisch over de kansen van de club om zich morgen te kwalificeren voor het UEFA Cup toernooi. PSV moet daarvoor derde worden in Poule A, wat kan door zelf te winnen van Arsenal of door een gunstig resultaat in Auxerre (Auxerre mag niet winnen van Dortmund). Ruim een kwart van de fans (27,2%) geeft in de PSV Poll aan te verwachten dat PSV in Londen zelf de klus klaart. Nog meer supporters (43,9%) verwachten dat winst bij Arsenal niet haalbaar zal zijn, maar ook niet nodig. Slechts 28,5% verwacht twee ongunstige uitslagen morgenavond, waardoor PSV uitgeschakeld zou worden. De rest heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll luidt: "Sinds een aantal wedstrijden observeren stewards in het Philipsstadion het publiek, met hun rug naar het veld. Een goede zaak?".

Meer op




Tags

arsenal auxerre poll dortmund klaart londen philipsstadion uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte