Transparent
Inloggen
Sluiten

Arsenal - PSV: waar te volgen?

12 november 2002 11:50

Verslaggever: RvW

Veel opties om Arsenal-PSV te volgen lijken er niet te zijn. De betaalzender Canal+ zal de wedstrijd in ieder geval live uitzenden. Na de wedstrijd Inter-Ajax volgt een samenvatting bij de NOS. ITV2 en Premiere Sport zenden de wedstrijd live uit, TV3 Denmark integraal, maar zijn nauwelijks een optie voor de Nederlandse fans. Indien je geen Canal+ hebt, is er uiteraard de mogelijkheid een caf? of kennissen met de betaalzender op te zoeken.

We nemen verder aan dat de programmering op Radio 1 aangepast zal worden en Langs de Lijn flitsen van de wedstrijden van PSV en Ajax zal afwisselen. In programmeringen van Engelse radiostations treffen we alleen de radio-uitzending aan op Arsenal.com, waarvoor echter een abonnement noodzakelijk is.

Andere tips voor de PSV fans zijn meer dan welkom.

Natuurlijk zal het vanavond weer druk worden in de PSV Chatbox waar de PSV fans met elkaar de wedstrijd kunnen volgen.

Meer op




Tags

arsenal betaalzender canal abonnement afwisselen caf chatbox denmark flitsen integraal inter itv kennissen nos premiere programmering programmeringen radiostations samenvatting uitzending zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte