Transparent
Inloggen
Sluiten

VAN RAAIJ KONDIGT AFSCHEID AAN (UPDATE 2)

12 november 2002 11:59

Verslaggever: RvW

Tegen het Algemeen Dagblad heeft Van Raaij laten weten zijn nieuwe ambtstermijn van 3 jaar niet meer vol te maken. Persoonlijke redenen spelen daarbij een belangrijke rol. 'Dit seizoen maak ik nog af. Ik ben zodanig gehecht aan PSV dat ik de club niet in de steek wil laten. Maar de termijn van drie jaar waarvoor ik herkozen ben, maak ik niet vol.' Waarschijnlijk zal hij in april of mei 2004 plaatsmaken voor een opvolger, waardoor hij nog voldoende tijd heeft zijn opvolger in te werken.

Lees het gehele interview: Algemeen Dagblad

Zie ook:
ED: PSV-voorzitter stopt eerder dan gepland
ED: Van Raaij krijgt nergens de schuld van (TIP)

Uit de eerste reacties op de PSV Forums blijkt vooral respect voor de beslissing van de PSV voorzitter: klik hier

In de loop van de dinsdagmorgen meldt Nu.nl op basis van een ANP bericht dat Van Raiaj nog wel degelijk van plan zou zijn om zijn ambtstermijn tot 2005 uit te dienen. De Raad van Commissarissen zou inmiddels Van Raaij verzocht hebben toe te treden in die raad, nadat hij stopt als voorzitter.

Meer op




Tags

raaij ambtstermijn anp herkozen plaatsmaken raiaj tip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage