Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging adviseert PSV niet in te gaan op wens Fox voor spelen op zondagavond 20.00 uur

16 januari 2018 06:43 - Supportersvereniging PSV

Fox Sports heeft bij de clubs de wens naar voren gebracht om ook op zondagavond 20.00 uur te gaan spelen. Op die manier is er nog meer bereik te creëren voor de uitzendingen. De Supportersvereniging PSV laat op haar website weten de clubleiding van PSV nadrukkelijk te hebben geadviseerd daar niet mee in te stemmen. "Wedstrijden spelen op zondagavond is niet in het belang van fans. Voetbal is business, dat snappen wij ook. Daarom bewegen we ook braaf mee met een spreiding over het weekeind. De tijd dat je alleen voetbalde op zaterdagavond om half acht of zondagmiddag om half drie ligt ver achter ons. Maar de grenzen zijn wel bereikt."

Meer: Supportersvereniging PSV

Meer op Supportersvereniging PSV




Tags

supportersvereniging fox braaf business spreiding voetbalde weekeind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage