Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Veel interesse voor Albert Gudmundsson

16 januari 2018 23:06

Volgens het Eindhovens Dagblad is er veel belangstelling voor PSV'er Albert Gudmundsson. De Ijslandse aanvaller liet eerder deze week zijn klasse zien toen hij drie doelpunten wist te maken voor het nationale elftal van Ijsland in een oefenwedstrijd tegen Indonesië.

Het contract van Gudmundsson loopt in de zomer van 2019 af, gesprekken over een eventuele verlenging zijn er nog niet geweest. "Op dit moment is er nog geen signaal gekomen dat PSV langer met hem door wil. Wij staan open voor alle goede opties en hebben geen haast, maar uiteraard is PSV onze eerste gesprekspartner," aldus zaakwaarnemer Laurens Melotte tegenover het dagblad. "Er is logischerwijs volop belangstelling voor Albert. Veel andere clubs uit Nederland en andere landen informeren bij ons naar zijn situatie en weten natuurlijk ook dat zijn contract volgend jaar afloopt."
Tags

albert gudmundsson gesprekspartner haast ijsland ijslandse indonesie laurens melotte nederland verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi