Transparent
Inloggen
Sluiten

Realisme heerst bij PSV na wedstrijd

12 november 2002 23:39

Verslaggever: RvW

De teleurstelling was groot in het Eindhovense kamp na de Europese uitschakeling, waarmee alleen nog Nederlandse doelen resten voor het vervolg van het seizoen. Aanvoerder Mark van Bommel kwam als eerste voor de camera's: 'We hebben geprobeerd die rode kaart goed uit te buiten. Maar we hebben niet goed druk gezet op hun verdediging. We speelden gereserveerd en gokten een beetje op 0-0. Helaas scoorde Auxerre in de slotfase alsnog en was dat niet voldoende. Nu gaan we rustig terug naar Nederland en gaan we zondag gewoon weer aan de bak tegen Feyenoord' aldus een realistische Van Bommel.

'We zullen het vanavond en morgen allemaal weer over ons heen krijgen en ik weet ook wel dat we het niet goed genoeg doen. Maar je moet ervoor blijven gaan. Voordat ik stop, zal ik een keer verder komen dan de eerste ronde, dat weet ik zeker.' aldus Waterreus.

Meer op




Tags

bommel realisme auxerre feyenoord gokten nederland resten waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage