Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vertrek Bergwijn in winterstop niet bespreekbaar voor PSV'

19 januari 2018 10:40

De zaakwaarnemer van Steven Bergwijn heeft van PSV te horen gekregen dat een vertrek in deze winterstop van de aanvaller in principe niet kan plaatsvinden. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het dagblad was Torino wederom geïnteresseerd om de international van Jong Oranje over te nemen. Op de laatste transferdag afgelopen zomer deden de Italianen al een bod bij PSV, maar dat werd toen direct afgewezen.

Of Bergwijn zelf al interesse heeft om PSV te verlaten is ook maar de vraag. Het ED meldt dat de aanvaller zelf altijd heeft laten weten zich bij PSV te willen ontwikkelen en geen haast te hebben met een volgende stap.




Tags

bergwijn bespreekbaar haast italianen jong oranje torino

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage