Transparent
Inloggen
Sluiten

Assaidi: 'PSV speelde laf voetbal, wij verdienden minimaal een punt'

28 januari 2018 12:56

Na eerder Gertjan Verbeek haalt ook Oussama Assaidi uit naar het spel van PSV. Dit deed de aanvaller voor de camera's van RTV Oost. Ïk vond PSV laf voetbal spelen. Eerste helft wij ook wel een beetje, maar ja. Wij zitten in de situatie waarin we niet constant op de aanval kunnen spelen. Dus hebben we dat maar niet gedaan. In de tweede helft vond ik dat we meer lef toonden en dat er meer had ingezeten. Ik vond dat we minimaal een punt hadden verdiend," aldus Assaidi.

De 17-voudig international van Marokko vervolgt zijn relaas: "Aan het eind van de wedstrijd gaan ze bij wijze van met zes verdedigers spelen. Dat vind ik PSV onwaardig en voor een team wat voor het kampioenschap speelt vond ik het heel erg laf. In de tweede helft waren wij veel beter dan hun en hadden we ook de betere kansen, maar ja. In de laatste fase probeer je alles te doen om die goal te maken en krijgen hun die kansjes. Dat is hoe hun voetballen. Ons in slaap proberen te sussen en dan toe slaan."




Tags

assaidi gertjan ingezeten kansjes marokko oost oussama relaas verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage