Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Arias: 'Ik ben in de vorm van mijn leven'

30 januari 2018 09:08

In een groot interview met De Telegraaf spreekt Santiago Arias zich uit over het lopende seizoen met PSV. De rechtsback geeft aan zich goed te voelen. "Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel. Dit seizoen voel ik me gewoon top. Ik verdedig goed en als ik aanval ben ik gevaarlijk. We zijn als ploeg naar elkaar toegegroeid, zijn echt een sterk team. Daarom ben ik ook beter dan vorig jaar," aldus Arias.

De international van Colombia heeft het ook over de prestaties van PSV: "Die winnaarsmentaliteit zit dit jaar echt in onze ploeg. Dat is zo belangrijk. Ook de laatste weken tegen Heracles en FC Twente heb je kunnen zien dat wij mentaal sterk zijn. Ik hoor ook dat mensen zeggen dat wij dit niet vol gaan houden. Om eerlijk te zijn maakt mij dat niet uit. Wat telt, is dat wij bovenaan staan met zeven punten voorsprong. Het zal nog steeds niet makkelijk worden om kampioen te worden, want Ajax heeft ook een goede ploeg. Maar wij ook!"




Tags

arias santiago colombia heracles telegraaf toegegroeid twente verdedig winnaarsmentaliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage