Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Totaal niet mee bezig dat er geen transfer is gekomen'

31 januari 2018 09:31

In gesprek met Voetbal International kijkt Luuk de Jong terug naar afgelopen periode, waarbij een transfer naar Club América in Mexico niet doorging. De reserve aanvoerder van PSV geeft echter aan hier helemaal niet mee te zitten. "Ik ben er totaal niet mee bezig dat er geen transfer is gekomen. Dat was ik ook niet na de window in de zomer. Ook toen kon je niets aan me zien. Ik ben gewoon door blijven werken. Als ik voetbal, denk ik nergens aan. Dan is belangrijk zijn voor het team, doelpunten maken, assists geven en wedstrijden winnen het enige dat telt," aldus De Jong.

De Jong vervolgt: "Natuurlijk baalde ik ervan dat de deal met Bordeaux afketste, het had een mooie stap kunnen zijn in een mooie competitie. Maar éénmaal op het veld ging ik gelijk weer volle bak en ben ik blij dat ik voor PSV speel. Ik ga hier gewoon keihard door."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong baalde bordeaux mexico window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje