Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tottenham Hotspur en Everton volgen Steven Bergwijn'

15 februari 2018 09:25

Volgens ESPN zijn zowel Tottenham Hotspur als Everton geïntresseerd in Steven Bergwijn. Beide clubs zijn net zoals enkele Europese topclubs onder de indruk van het potentieel van de jonge aanvaller. PSV zou al rekening houden met aanbiedingen komende zomer, waarbij de Premier League de meest waarschijnlijke bestemming voor Bergwijn zal worden.

Tottenham is al langer geïnteresseerd in Bergwijn. Manager Mauricio Pochettino wil zijn aanval versterken om op die manier een aanval te kunnen doen op de Engelse landstitel.

Na het teleurstellende seizoen van Everton dit jaar wil het volgend seizoen het team versterken en Bergwijn zou perfect passen in het profiel van de club: jonge talenten vast leggen en die proberen verder te ontwikkelen.




Tags

bergwijn everton tottenham bestemming espn geintresseerd landstitel mauricio pochettino potentieel waarschijnlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje