Rommedahl uitblinker; Oranje wint van Duitsland; Verlies Kezman; Verlies Ramzi

20 november 2002 21:25

Denemarken wist vanavond in eigen huis met 2-0 te winnen van Polen. Bogelund had zich afgemeld voor de interland. Rommedahl was er wel bij en was de uitblinker in de wedstrijd, zo wordt ons vanuit Denemarken gemeld. Tot scoren kwam hij niet. R?ll en Tomasson waren de doelpuntenmakers voor de Denen. De PSV'er werd 9 minuten voor tijd gewisseld.

Het Nederlands elftal wist in Gelsenkirchen met 1-3 te winnen van Duitsland. Voor rust zette Kluivert Oranje op een 0-1 voorsprong. na een 1-1 stand bij rust beslisten Hasselbaink en Van Nistelrooij na rust de wedstrijd. De PSV'ers Waterreus en Ooijer kwamen niet in actie vanavond. Eerder meldden van Bommel en Hofland zich al geblesseerd af.

Mateja kezman stond in de basis van het nationale elftal van joegoslavi?. De uitwedstrijd tegen Frankrijk liep voor Joegoslavi? op een teleurstelling uit. De Fransen wonnen met 3-0 door Carriere (2x) en Kapo.

Adil Ramzi werd met Marokko in eigen huis met 1-3 vernederd door mali. Ramzi speelde in de basis, maar kon absoluut geen stempel op de wedstrijd drukken.