Transparent
Inloggen
Sluiten

Jean-Paul de Jong: 'PSV is op weg naar iets tastbaars. Daar past alleen maar respect bij'

3 maart 2018 03:38

In gesprek met het Algemeen Dagblad is FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong het totaal niet eens met de woorden van Gertjan Verbeek die in januari PSV nog beschuldigde van 'schijtbakkenvoetbal'. "Ze staan niet voor niets los aan kop. Hebben een manier gevonden om succesvoller te zijn dan de rest. Brengen wekelijks een winnend team op de been. En nu zijn ze op weg naar iets tastbaars. Daar past alleen maar respect bij. En het is aan ons om daar iets tegenover te zetten," aldus De Jong.

De trainer van FC Utrecht kijkt ook nog even terug op de wedstrijd eerder dit seizoen in Utrecht. PSV walste toen in de tweede helft over de ploeg heen met een 1-7 eindstand als gevolg. "We koesteren geen revanchegevoelens voor die 1-7, maar de les was wel dat het niet vanzelf gaat. We zullen bij de les moeten zijn om te presteren. Dat Zakaria Labyad er niet bij is mag geen item zijn. Tegen Twente moesten we ons spel anders inrichten vanwege zijn absentie, maar daar heeft het elftal niet onder geleden. Dat is óók onze kracht," zegt De Jong.




Tags

jong tastbaars utrecht les beschuldigde gertjan inrichten labyad revanchegevoelens schijtbakkenvoetbal twente verbeek walste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage