Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands over berichten huldiging: 'Veel te vroeg om hierover nu al te praten'

9 maart 2018 07:14

Tegenover het Eindhovens Dagblad laat Toon Gerbrands weten zich te storen aan de mededeling van de gemeente Eindhoven dat bij een titel van PSV de huldiging pas een dag later plaats zal vinden. "Met ons is daarover door niemand gesproken, dus we begrijpen niet waarom hierover mededelingen worden gedaan," aldus de algemeen directeur van PSV.

Gerbrands gaat verder: "We staan er goed voor. Dat is helder en daar doen we ook niet moeilijk over. Het is aan ons om het nu af te maken, maar laten we wel even de zaken in het juiste perspectief blijven zien. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan en er is bij ons geen enkel idee dat we er al zijn of dat we ons al in de handen wrijven. Integendeel zelfs. Het zou niet realistisch zijn en ook nog eens ongepast richting tegenstanders om al met potlood een titel in te vullen. Wij willen wedstrijden blijven winnen en daarop is de focus volledig gericht."

De algemeen directeur wil het nog helemaal niet over een huldiging hebben. "Daarom zijn we nu niet bezig met andere dingen en zeker niet met een huldiging. We zijn professionals en beginnen echt wel op tijd met een eventuele voorbereiding op een feestje. Bij PSV is er voldoende kennis en ervaring op dat gebied, er is wel eens eerder wat te vieren geweest. Reken maar dat men dat bij ons wel aardig kan inschatten. Het kan zelfs op het laatste moment, bleek twee jaar geleden. Ook toen kwam alles organisatorisch goed. Wat ons betreft is het gewoon nog veel te vroeg om hierover nu al over te praten."




Tags

huldiging gerbrands titel gemeente inschatten integendeel mededelingen organisatorisch potlood storen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage