Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste fanquete: Publiekscatering

22 november 2002 19:32

Verslaggever: BvT

Vandaag verzond PSV de eerste F@nquete, onderdeel van een grootschalig klanttevredenheidsonderzoek van de club, naar de seizoenkaarthouders die zich hiervoor hebben opgegeven. Het onderwerp van deze eerste enquete is de publiekscatering en bestaat uit 25 korte meerkeuzevragen. De resultaten van de F@nquete zullen binnenkort op de officiele website van PSV worden gepubliceerd.

Begin vorig seizoen was de catering in het stadion al eens onderwerp van een PSV Poll op deze site. Toen bleek dat bijna zestig procent van de fans de service als onvoldoende beoordeelde. Naar aanleiding daarvan opende een medewerker van Mr. Dugout, dat de catering verzorgt, een topic op de PSV Forums. De supporters reageerden zeer positief op dit initiatief, lieten weten wat de voornaamste punten van kritiek waren (prijs, assortiment) en gaven tips voor verbetering. In een vervolgpoll sprak tevens een meerderheid zich uit tegen een betaalkaartensysteem.

Seizoenkaarthouders kunnen zich nog steeds opgeven voor de Fanquete. Doe dit nu om je stem te laten horen!

Meer op




Tags

fanquete publiekscatering catering nquete assortiment betaalkaartensysteem dugout enquete klanttevredenheidsonderzoek medewerker meerkeuzevragen opgegeven opgeven poll reageerden service vervolgpoll verzond verzorgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage