Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Vandaag moesten we de complete gifbeker leeg drinken'

10 maart 2018 22:13

Voor de camera's van Fox Sports reageerde Luuk de Jong zwaar teleurgesteld over de harde nederlaag tegen Willem II. "Vanaf het begin van de wedstrijd worden we overlopen door Willem II en krijgen we geen grip er op. Dan mag het nooit zoveel worden uiteindelijk," aldus De Jong. "Het was gewoon niet goed vandaag. Willem II gaf zoveel strijd en dat moeten wij minstens ook leveren. Dat deden we niet en moeten we ons zelf ook aanrekenen. We moeten heel goed beseffen dat vandaag een incident is. Dat we dit maar even voelen, want dit mag natuurlijk niet. Het deed pijn om op het veld te staan. We moesten die hele gifbeker leeg drinken en dat hebben we ook gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong gifbeker fox overlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte