Transparent
Inloggen
Sluiten

Phillip Cocu: 'Ik heb het uitstekend naar mijn zin'

17 maart 2018 07:10

Komende zomer dreigt een flinke trainerscarrousel los te barsten in de Eredivisie met clubs die op zoek zijn naar een nieuwe trainer. Zes clubs hebben inmiddels aangegeven na dit seizoen een andere trainer voor de groep te zetten. Als het aan Phillip Cocu ligt, gaat dit bij PSV niet gebeuren. Zo tekende het Eindhovens Dagblad op uit zijn woorden vrijdagmiddag tijdens de wekelijkse persconferentie. "Ik heb nog een contract en dat loopt door. Ik heb het uitstekend naar mijn zin. Er zit geen bericht aan te komen wat mij betreft," aldus Cocu.

Mocht Cocu in Eindhoven blijven zal hij zijn zesde seizoen als hoofdtrainer van PSV in gaan. Of zijn technische staf daarmee hetzelfde zal blijven is nog onduidelijk. Het ED meldt dat Ruud Brood nog altijd geen bericht heeft ontvangen of PSV ook komend seizoen met hem verder wil. Het contract van de assistent van Cocu loopt komende zomer af.




Tags

cocu barsten brood eredivisie trainerscarrousel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage