Transparent
Inloggen
Sluiten

Ralf Seuntjes: 'Ik hoop dat Ajax kampioen wordt, dus ik had graag punten van PSV afgepakt'

17 maart 2018 23:41

Na afloop van de wedstrijd stond VVV-speler Ralf Seuntjes zwaar gefrustreerd Fox Sports te woord. Hij kon zich totaal niet vinden in de beslissing van Serdar Gözübüyük om hem van het veld te sturen. "Vind je het een gele kaart dan? Ik vind het totaal geen gele kaart. Nils Röseler geeft bij die penalty meer een duw dan mij, dat is geen geel. Castelen in de eerste helft krijgt een duw. Bij De Jong is het wel een penalty, bij ons is het geen penalty. Die kun je gewoon naast elkaar leggen. Ik heb nog vier, vijf momenten waarbij iedereen een duw geeft en geen gele kaart krijgt en ik wel. Jullie mogen zeggen wat je er van vindt, maar dit zijn gewoon feiten. Als je die beelden naast elkaar legt en dit is wel geel en de ander niet, dan weet ik niet waar je mee bezig bent. Maar dan lijkt het alsof je een lichte voorkeur hebt," aldus de aanvaller. "Daarnaast hoop ik dat Ajax kampioen wordt, dus ik had graag punten van PSV afgepakt."




Tags

afgepakt duw seuntjes castelen fox jong nils roseler serdar vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage