Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik heb maling aan de mensen die altijd maar slecht praten over mij'

19 maart 2018 06:50

In gesprek met De Telegraaf praatte Steven Bergwijn over de positieve kritieken die hij de afgelopen weken steeds krijgt. "Dat is de voetballerij. Als het goed gaat praat iedereen positief over je. En als het wat minder gaat, kan je er opeens niks meer van. Ik trek me er niks van aan en weet wat ik kan. Ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en dat betaalt zich nu uit," aldus Bergwijn. "Ik heb gewoon maling aan de mensen die altijd maar slecht praten over mij. Ze mogen zeggen wat ze willen. Als de trainers mij blijven steunen en helpen komt alles goed."

De aanvaller keek ook naar de selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman gaf in zijn definitieve selectie de voorkeur aan Justin Kluivert. "En dat is zijn goed recht. Wie weet zit ik er volgende keer wel bij. Ik moet gewoon zo blijven doorgaan," zei Bergwijn daarover.




Tags

bergwijn maling kluivert koeman kritieken praatte telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte