Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Ik ben er niet zo zeker van dat PSV tegen elf man gewonnen had'

19 maart 2018 07:10

In zijn column in het Algemeen Dagblad was kritisch over het spel van onder meer PSV van afgelopen weekend. "PSV zag ik weer apetrots het veld afstappen, want VVV was met 3-0 verslagen. Maar wat was het weer een worsteling. Ik hoorde trainer Phillip Cocu zeggen dat het openingsdoelpunt ook tegen elf spelers van VVV wel was gevallen, maar daar ben ik niet zo zeker van. En wat als VVV gewoon een strafschop had gekregen voor de lompe actie van Joshua Brenet tegen Romeo Castelen?" aldus Van Hanegem.

Mocht PSV echter tegen puntverlies waren aangelopen tegen VVV Venlo was er volgens De Kromme echter nog steeds niets aan de hand. "Maar ook als PSV niet had gewonnen, is de concurrentie te zwak om de boel nog om te draaien. Ajax won met ruime cijfers van Sparta, maar het had zomaar gekund dat de Rotterdammers halverwege met 2-0 voor hadden gestaan. Ajax was pas na rust enigszins bij de les. AZ moeten we ook beoordelen als een topclub in de eredivisie. En die ploeg bofte met een late goal. FC Groningen kon zo eenvoudig van 2-0 op 2-2 komen, dat ik me ook zorgen maak om AZ."




Tags

vvv hanegem afstappen apetrots bofte brenet castelen cocu column eredivisie groningen les lompe openingsdoelpunt romeo sparta worsteling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage