Transparent
Inloggen
Sluiten

Energiedirect.nl vanaf 2019 geen hoofdsponsor meer van PSV

19 maart 2018 11:13

Vanaf 2019 stopt Energiedirect.nl als hoofdsponsor van PSV. Dat maakt de club maandag bekend op de eigen website. De huidige hoofdsponsor van PSV heeft wel een nieuw contract getekend met de koploper tot 2022. De energieleverancier wordt vanaf 2019 eerst twee jaar rugsponsor en wordt daarna partner van PSV.

Ondanks dat Energiedirect.nl stopt als hoofdsponsor is commercieel directeur Frans Janssen blij met de nieuwe deal. "Wij zijn er trots op dat energiedirect.nl twee jaar langer op ons shirt prijkt en als partner nauw aan onze club verbonden blijft. Dat ze nu al commitment uitspreken voor de periode ná 1 juli 2019, zegt veel over de waarde van onze samenwerking," aldus Janssen.

De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor is inmiddels al begonnen geeft Janssen aan. "Dit traject is reeds opgestart. Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen. Met een stevig bedrag voor het rugsponsorschap van energiedirect.nl en de bijdrage als mouwsponsor en naamgever stadion van onze innovatiepartner Philips, zijn de voorwaarden gereed om ons doel - de waarde van het shirt verder verhogen - te realiseren."




Tags

energiedirect hoofdsponsor janssen energieleverancier innovatiepartner mouwsponsor naamgever opgestart prijkt rugsponsor rugsponsorschap verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage