Transparent
Inloggen
Sluiten

Mart van den Heuvel: 'Je moet Zuid-Amerikanen het gevoel geven dat ze welkom zijn'

29 maart 2018 15:40

Al 38 jaar is Mart van den Heuvel werkzaam bij PSV, waarvan de laatste tien jaar als teammanager. Toch heeft hij het nog altijd uitstekend naar zijn zin bij PSV geeft hij aan tegenover Omroep Brabant en zijn vooral de Zuid-Amerikaanse spelers lovend over hem. "Je moet ze het gevoel geven dat ze welkom zijn, het gevoel geven dat je er voor ze bent en als ze vragen of je iets kan, moet je proberen dat voor ze te doen," aldus Van den Heuvel. "Dat wil niet zeggen dat ik de boodschappen voor ze doe, al ga ik de eerste keer wel altijd met ze mee. Als je ze opvangt en ze de rust en gemoedelijkheid geeft, van 'daar kan ik altijd bij terecht', krijg je daar een band van. Die gemoedelijkheid en zorgzaamheid die je geeft, die ligt ze heel erg. Zij vinden het geweldig dat iemand er voor ze het beginstadium oppakt en alles wat daarbij komt."

Ondanks dat hij al 38 jaar bij de club zit, ziet Van den Heuvel nog genoeg uitdagingen. "Ieder jaar is het anders. Ieder jaar heb je andere spelers, ieder jaar andere doelen. Er zijn verschillende segmenten waardoor je weer opnieuw kan beginnen. Als je nieuwe jongens hebt, ben je toch bezig om ze te laten integreren. Dan ben je toch een half jaar bezig voordat je ze goed los kan laten. Stel dat je dadelijk weer Europees gaat spelen. Dan krijg je toch weer een drukker programma met twee wedstrijden. Die uitdaging is er altijd."




Tags

heuvel gemoedelijkheid beginstadium boodschappen dadelijk drukker integreren oppakt opvangt segmenten zorgzaamheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje