Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Perez: 'Ik raakte onder de indruk van de spelers van PSV in het laatste half uur'

10 april 2018 15:14

Tijdens Natafelen op Fox Sports koos Kenneth Perez de comeback van PSV als moment van het weekend. "Ik raakte onder de indruk van de spelers van PSV in het laatste half uur. Niet zozeer omdat ze wonnen, maar dat ze niet gehaast gingen spelen. Want dat doe je vaak als je achter staat," aldus de analyticus. "Met aanvallend voetbal, met druk naar voren en een paar fouten van AZ. Dat vond ik heel knap van PSV."

Valentijn Driessen was nog lovender over de ploeg van Phillip Cocu. "Ik vond PSV de hele wedstrijd goed spelen. Die goals van AZ kwamen eigenlijk uit het niets. Ze kregen aan het begin een goede kans via Koopmeiners, maar daarna heeft AZ eigenlijk geen kans meer gehad. PSV nam daarna het heft in handen en ik vond PSV echt uitstekend spelen," zei de chef sport van De Telegraaf.




Tags

perez chef cocu driessen fox gehaast koopmeiners lovender natafelen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte