Jong PSV - Go Ahead bij galavoorstelling gestaakt wegens noodweer

10 april 2018 22:38

De competitiewedstrijd van Jong PSV tegen Go Ahead Eagles is bij een 6-0 stand na 84 minuten spelen gestaakt. Door het noodweer in Eindhoven was het niet mogelijk om in het Philips Stadion de wedstrijd nog uit te spelen.

Met een flink versterkt team begon Jong PSV direct fel aan de wedstrijd. Dat zorgde er onder meer voor dat binnen tien minuten al een 2-0 stand op het scorebord stond na twee doelpunten van Nikolai Laursen. Het was voor Jong PSV echter niet genoeg, want de ploeg van Dennis Haar bleef jagen op meer doelpunten.

Het was al dichtbij via Pablo Rosario, maar zijn inzet belandde op de paal. Sam Lammers maakte na een half uur vanuit een corner alsnog de 3-0 en in de laatste minuut voor rust werd het zelfs 4-0 na een eigen goal van Joey Groenbast.

Na rust deed Jong PSV het iets rustiger aan, maar was het nog steeds oppermachtig tegen het enorm zwakke Go Ahead. Albert Gudmundsson maakte vanaf de strafschopstip de 5-0 en in de 80e minuut maakte de Ijslander met de mooiste goal van de avond ook de 6-0. Mauro Júnior gaf een steekbal op de aanvaller, waarna hij de bal over doelman Sonny Steven stifte.

Direct na de 6-0 werd de wedstrijd in verband met het noodweer Stan Teuben gestaakt. Na ruim twintig minuten werd de wedstrijd hervat, maar dat duurde vier minuten voordat beide ploegen om dezelfde reden weer terug gingen naar de kleedkamers. Na een half uur wachten werd besloten om het duel definitief te staken.