Transparent
Inloggen
Sluiten

Mart van den Heuvel: 'Als het aan mij ligt, ga ik nog jaren door'

11 april 2018 07:00

Aanstaande vrijdag wordt Mart van den Heuvel 65 jaar. Een paar jaar terug betekende dat nog dat je dan met pensioen kon gaan. Aan stoppen denkt hij echter nog helemaal niet geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Nu duurt dat een paar jaar langer. Als het aan mij ligt, ga ik nog jaren door en speelt de AOW geen rol. Zolang er een klik is met de groep en ik iedereen kan helpen op een manier waar PSV baat bij heeft, wil ik zelf doorgaan," aldus de teammanager van PSV. "Als dat eerste er ooit niet meer is, iets wat ik me amper kan voorstellen, weet ik dat het tijd is om te stoppen."

Van den Heuvel loopt al sinds eind jaren '70 bij PSV rond. Hij ziet ook duidelijke verschillen tussen toen en nu. "Een akkefietje haalde zelden het nieuws en tegenwoordig is dat wel anders. Voetballers zijn nog meer dan vroeger attracties geworden. Sterren, ja. Alles wat ze doen is interessant voor de buitenwereld, ze worden overal gevolgd en de spelers kunnen zelf ook alles uitzenden," zegt hij daarover. "Dat beseffen ze zelf steeds meer. Het vraagt vanuit PSV een andere benadering dan vroeger, hoe vervelend het soms ook overkomt dat er af en toe besloten wordt getraind of niet aan alles gehoor kan worden gegeven."

De huidig teammanager heeft dan ook door al die jaren heen veel vriendschappen voor het leven gesloten, ook al vertrekken spelers soms van de ene op de andere dag. "Ook daar raak je aan gewend. Met Harrie van Kemenade heb ik 35 jaar lang echt elke dag gewerkt en alles meegemaakt. Dat hij er ineens niet meer was, daar was ik echt van onder de indruk."




Tags

heuvel aow attracties betekende kemenade pensioen vriendschappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage