PSV onder 19 in blessuretijd voorbij Feyenoord onder 18 en in finale beker

11 april 2018 19:25

PSV onder 19 heeft de finale van de beker weten te bereiken. Op De Herdgang won de ploeg van Mark van Bommel met 3-2 van Feyenoord onder 18, dat uitkomt in de eerste divisie. Feyenoord kwam ook op voorsprong, maar door een goal van Davy van den Berg werd het voor rust nog gelijk. Invaller Yorbe Vertessen maakte 10 minuten voor tijd de 2-1, maar nog geen minuut later kwamen de Rotterdammers weer op gelijke hoogte. In blessuretijd was het opnieuw Vertessen die zorgde voor de overwinning.

De andere halve finale gaat tussen SC Heerenveen onder 19 en Feyenoord onder 19. Deze wedstrijd zou ook op woensdag gespeeld worden, maar is na overleg tussen beide clubs verplaatst naar dinsdag 8 mei.