Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook voor andere Koreanen concurrentie van Feyenoord

1 december 2002 12:08

Verslaggever: RvN

Naast de concurrentie van Feyenoord voor Ji-sung Park, welke PSV lijkt te winnen, krijgt PSV volgens Koreaanse media ook voor de andere spelers die het op het oog heeft concurrentie van Feyenoord. Op het moment dat Rob Baan bij Feyenoord TV liet weten interesse te hebben in twee Koreanen kwamen Koreaanse kranten met hun verhalen uit. Tegen Sportschosun and Hankooki liet Dong-hyun Kim weten naast de interesse van PSV ook interesse van Feyenoord te hebben ontvangen. 'Feyenoord heeft ook contact opgenomen met mijn ouders. We zullen de aanbiedingen met elkaar vergelijken'.

Ook Chun-soo Lee zou op het lijstje staan van de Rotterdammers. Lee heeft echter verplichtingen met diverse makelaars en de verwachting is dat hij pas volgend seizoen uit Korea kan vertrekken.

De Koreaanse krant Hot meldt in een groot artikel over de concrete interesse van Rob Baan voor Nam-il Kim. Hiddink zou vlak na zijn komst bij PSV interesse hebben voor de Koreaan. Al snel schoof Hiddink de interesse zelf terzijde omdat hij te duur zou zijn voor PSV. Afgelopen week kwam er in de media dat de makelaar van Nam-il Kim toch weer mogelijkheden zag en contact zou hebben opgenomen met PSV.

Meer op




Tags

feyenoord kim koreanen baan hiddink lee chun dong hankooki hot hyun korea koreaan makelaar makelaars park schoof soo sportschosun sung terzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis