Transparent
Inloggen
Sluiten

BN'ers spreken zich uit over PSV: 'Ik weet nog niet of ik de wedstrijd ga kijken, ze winnen toch wel'

14 april 2018 08:00

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikken verschillende BN'ers vooruit op de topper tegen PSV. Zo is Jos Verstappen overtuigd van de winst van PSV. "Ik ben niet afgereisd naar China voor de Grand-Prix maar of ik de wedstrijd van PSV ga kijken, weet ik nog niet. Ze winnen toch wel, geeft de oud-coureur aan. "Of Max gaat kijken? Geen idee. De formule 1-race van morgen is in de ochtend dus hij is op tijd klaar. Maar ik weet niet of het daarna in zijn programma past. Hij zal het sowieso wel in de gaten houden."

Pieter van den Hoogenband is minder zeker dat het morgen al beslist wordt. "Het gaat in ieder geval 6-0 worden. Flauwekul natuurlijk maar als diehard-supporter moet ik het positief benaderen. Terwijl de verwachtingen zo hooggespannen zijn, kan dit zomaar een wedstrijd worden waar het even een beetje tegenvalt. Waar het gewoon 0-0 blijft en PSV nog geen kampioen is," geeft de oud-zwemmer aan.

Klaas Dijkhoff hoopt op een Duitse overwinning. "Morgen lekker op z'n Duits winnen met de 2-1 van Luuk de Jong in blessuretijd en een dag later mijn cluppie toejuichen op het Stadhuisplein. Ik veeg mijn politieke agenda voor maandag vast schoon," geeft de VVD-politicus aan.

Theo Maassen heeft alle vertrouwen dat het goed gaat komen. "Natuurlijk ben ik erbij in het stadion, om te roepen en te gillen. Ik zit er zelfs aan te denken om optredens af te zeggen, ik moet zondag echt wel goed bij stem zijn," zegt de cabaretier. "Ik weet dat het in theorie nog mis kan gaan. Als team moeten ze niet gaan zeggen 'het komt wel goed'. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we winnen."

Wim van der Leegte verwacht ook dat PSV zondag al de titel binnensleept. "Ik denk dat PSV dit gaat winnen. PSV is tegen de betere clubs namelijk goed bezig. Kijk maar tegen AZ: 2-0 achter en toch komt het nog goed. Ik denk dat ze tegen Ajax met 3-1 winnen," geeft hij aan. "Als ze morgen gelijkspelen dan worden ze woensdag kampioen. Maar ik ben erbij tegen Ajax, we hebben met VDL een box in het stadion."

Ook Cees Geel geeft aan dat hij er veel vertrouwen in heeft. "PSV wil héél graag en die Ajacieden willen PSV héél graag geen kampioen laten worden. Dat gaat knetteren dus. Ik ben er natuurlijk bij. Mocht het misgaan, dan vreten ze daarna Roda of Den Haag op, zo getergd zijn ze," aldus de acteur.

Willibrod Frequin vindt zelf dat de titel ook deels aan hem te danken is. "Na de met 5-0 verloren wedstrijd tegen Willem II heb ik een brief naar het ED gestuurd waarin ik schande sprak over de slapjanussen. En sindsdien gaat het een stuk beter. Kijk hoe ze aan het knokken waren tegen AZ. Dat willen de supporters zien," zegt de voormalig televisiepresentator. "Zelf zit ik tijdens de wedstrijd in het stadion. In een skybox, maar misschien ook wel tussen het gewone publiek. En na afloop ga ik alle Ajax-supporters bellen die ik ken in Hilversum: is er nog gevoetbald in het weekend?"

John van den Heuvel is er tot slot niet gerust op. "Samen met mijn goede vriend John Heitinga ga ik morgen naar het stadion. Eén van ons zit op terugweg in de auto sip te kijken. Al zal dat bij mij nog wel meevallen. Ook al verliezen we, dan nog gaat PSV echt wel kampioen worden. Maar morgen al? Ik ben er toch niet helemaal gerust op," geeft de misdaadjournalist aan.
Discussieer mee op de forums


Tags

titel acteur binnensleept blikken box brief cabaretier china coureur danken diehard dijkhoff frequin gelijkspelen getergd gewone gillen grand heitinga heuvel hilversum hoogenband hooggespannen jong knetteren leegte maassen misdaadjournalist misgaan optredens politicus prix roda schande schoon sip skybox slapjanussen slot stadhuisplein tegenvalt televisiepresentator terugweg theorie toejuichen topper vdl veeg verstappen vreten vvd willibrod zwemmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi