Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Veel mooier kan het leven van een PSV'er niet zijn'

16 april 2018 06:42

In zijn column in De Telegraaf is Valentijn Driessen vol lof over PSV. "Veel mooier kan het leven voor een PSV’er niet zijn. Thuis een kampioenschap vieren met een 3-0 zege op aartsrivaal Ajax, dat zichzelf verschrikkelijk te kijk zette en eindigde met negen man," aldus Driessen.

De chef sport van De Telegraaf kijkt ook al vooruit naar volgend seizoen. "Als de slingers zijn opgeborgen, is er werk aan de winkel bij PSV. Veel werk. Want dit seizoen toonde ook aan dat het spel van PSV voor verbetering vatbaar is," geeft hij aan. "Sowieso verdient het aanbeveling om juist bij succes te verversen om hongerig te blijven. Hoe moeilijk afscheid nemen soms ook is als je samen de weg naar een hoofdprijs hebt afgelegd. Cocu weet dit uit ervaring en gaat zulke harde beslissingen niet uit de weg."

Driessen verwacht ook dat meerdere spelers zullen vertrekken uit Eindhoven. "Dat een aantal selectiespelers lonkt naar een lucratieve en/of sportieve transfer komt niet slecht uit. Het geeft PSV wat extra financiële armslag, terwijl zo’n metamorfose verfrissend kan werken en leiden tot een nieuwe hiërarchie," zegt de columnist. "Natuurlijk kost het Cocu tijd om een nieuwe ploeg neer te zetten als basisspelers als Zoet, Arias, De Jong, Van Ginkel, Brenet, Lozano en Bergwijn hun heil elders zoeken. Aan de andere kant heeft hij zichzelf met dit vroege kampioenschap ook tijd verschaft om half augustus klaar te zijn om zelfs na een leegloop de landstitel te verdedigen en de Champions League te halen."




Tags

driessen cocu telegraaf aanbeveling aartsrivaal afgelegd arias armslag bergwijn brenet chef column columnist ginkel heil hongerig hoofdprijs jong landstitel leegloop lonkt lozano metamorfose opgeborgen selectiespelers slingers vatbaar verfrissend verschaft verversen winkel zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje