Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Ik beslis pas na de competitie wat ik ga doen'

4 mei 2018 06:54

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Marcel Brands waarschijnlijk volgende week duidelijkheid zal geven over zijn toekomst bij PSV. "Ik beslis pas na afloop van de competitie wat ik ga doen," aldus Brands. "Nu is alles mooi in Eindhoven en het zou een heel moeilijke beslissing zijn om weg te gaan bij PSV. Ik heb in de afgelopen jaren goede en slechte tijden meegemaakt en in die laatste periodes is het soms een stuk minder leuk dan nu, zo eerlijk ben ik ook."

Brands gaat verder: "Al is dat bij elke club natuurlijk zo. Naast het feit dat je in zo'n situatie zelf baalt, moet je jezelf dan ook regelmatig verantwoorden. Ik ben daar nooit voor weggelopen, omdat het bij het vak hoort."

De technisch manager geeft aan dat PSV een drukke transferzomer staat te wachten. "Komende zomer is een aantal mutaties niet uit te sluiten en de komst van Nick Viergever geeft ons defensief de nodige mogelijkheden," geeft Brands aan. "In principe zijn er vier spelers die aangegeven hebben een nieuwe stap niet op voorhand af te slaan en met wie we, net als de anderen, proberen mee te denken over hun toekomst. Komt er voor hen een goed bod van een club waar ze voor open staan, dan is het niet ondenkbaar dat ze vertrekken."

Brands geeft ook direct aan om welke vier spelers het gaat. "Met Jeroen Zoet, Luuk de Jong, Santiago Arias en Nicolas Isimat-Mirin hebben we namen aan boord voor wie een transfer op dit moment in hun carrière zou kunnen passen," aldus de technisch manager. "Let wel, het betekent zeker niet dat ze van ons weg zouden moeten, integendeel. Zodra duidelijk is dat een overgang er niet in zit, gaan we met hen meteen om tafel. Op dit moment is er niks concreet."

Net zoals veel voetballiefhebbers is ook Brands benieuwd naar de gevolgen van het eerder sluiten van de transfermarkt in Engeland. Clubs mogen daar na 9 augustus geen spelers meer aantrekken. "Wij streven er naar om onze selectie tijdig op orde te hebben op het moment dat we ons voor de Champions League kunnen plaatsen," zegt Brands daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

brands beslis arias boord engeland integendeel isimat jong mirin mutaties ondenkbaar santiago streven transferzomer verantwoorden viergever voorhand weggelopen zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.584 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

absurd achterkamertjes adf antonh belasting cafepraat cbs compenseren corona coronavirus daklozen dossier down eredivisie flitsphirips geloofwaardig gemeenschapsgeld gerbrands knvb nederland onchristelijk overheid overmars sir tinus under uswilly vhtlsaw youtu zak