Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hofleverancier in Elftal van het Jaar van Voetbal International

8 mei 2018 09:15

Als landskampioen is PSV goed vertegenwoordigd in het Elftal van het Jaar van Voetbal International. Met vijf spelers is PSV de hofleverancier van het elftal. Jeroen Zoet staat in de goal, terwijl Santiago Arias als rechtsback staat opgesteld. Aanvoerder Marco van Ginkel heeft een plek op het middenveld gekregen, terwijl in de aanval zowel Luuk de Jong als Hirving Lozano staat.

De beste speler bij VI is AZ-aanvaller AlirezA Jahanbakhsh. De topscorer van de Eredivisie heeft uiteindelijk het hoogste gemiddelde cijfer van alle spelers in de Eredivisie gekregen. De Jong en Lozano completeren het podium met de tweede en derde plaats.

Ook de beste trainer komt volgens VI uit Alkmaar. John van den Brom had van alle trainers die minstens 23 wedstrijden als trainer op de bank hebben gezeten het hoogste gemiddelde. Phillip Cocu eindigde hierbij op een tweede plaats.




Discussieer mee op de forums


Tags

hofleverancier eredivisie jong lozano alireza alkmaar arias brom cocu ginkel jahanbakhsh santiago topscorer zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje