Transparent
Inloggen
Sluiten

Dante Rigo: 'Als ik eerlijk ben, had ik dit seizoen gehoopt op meer minuten in het eerste elftal'

14 mei 2018 16:08

In gesprek met het Belgische Voetbalnieuws geeft Dante Rigo aan dat hij dit seizoen had gehoopt op meer minuten in het eerste elftal. " Bij een club als PSV heerst veel concurrentie en we hebben, door weinig blessures en schorsingen, heel veel in dezelfde samenstelling kunnen spelen," aldus de middenvelder. "Na het behalen van de titel hebben enkele jonge talenten veel minuten mogen maken, voor mij was dat niet weggelegd. Dat is jammer, maar aan de andere kant een logisch gevolg van spelen in de top. Er zijn veel goede spelers voor tien posities in het veld."

De Belg wil echter nog altijd slagen bij PSV. "Ik zou nog altijd het liefst met PSV in de Eredivisie spelen, dat heb ik altijd gezegd en dat is nog altijd mijn doel," geeft Rigo aan. "Ik zit hier al meer dan tien jaar en ik ben zo toch een beetje een ‘kind van de club’. Alles is zo gewoon geworden, en het zou toch heel lastig zijn om dat achter te laten."

Rigo is echter ook uitgesproken over zijn droomcompetitie. "De Spaanse competitie is een competitie waar ik altijd van heb gedroomd. Ik zie veel Spaans voetbal en dat past ook meer bij mij," zegt hij daarover. "Als ik een droomclub moet kiezen, dan kies ik voor FC Barcelona."




Tags

rigo barcelona droomclub droomcompetitie eredivisie gedroomd kies kind titel voetbalnieuws weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage