Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Op het allerlaatst ben ik gaan twijfelen toen ik een heel genereus aanbod kreeg van PSV'

16 mei 2018 19:57

Marcel Brands gaf woensdagmiddag tijdens de persconferentie aan dat hij lang nodig heeft gehad om de beslissing te nemen om naar Everton te gaan, ondanks dat hij al veel goede gesprekken met de club uit Engeland had gehad. "Op het allerlaatst, toen het ook overal in de media werd geschreven, ben ik toch wel even gaan twijfelen toen ik een gesprek had met Toon en RvC-lid Robert van der Wallen. PSV deed mij een nieuw aanbod en dat was eigenlijk een heel genereus aanbod," aldus Brands. "Dat heeft me toch aan het twijfelen gebracht. Het is ook niet zo dat ik toen mijn beslissing al had genomen. Dat heb ik afgelopen weekend pas genomen."

Toon Gerbrands vulde dit later aan. "Wij wilden hem met twee of drie jaar verlengen. Hij heeft toen zijn contacten met Everton nog opgeschort en om meer bedenktijd gevraagd," zei Gerbrands. "Maar afgelopen maandag heeft hij toch tegen mij gezegd dat hij de stap wil gaan maken."




Tags

brands allerlaatst genereus everton gerbrands engeland opgeschort rvc vulde wallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage