Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont ook interesse voor Kroatische doelman Karlo Letica'

31 mei 2018 07:09

Volgens het Kroatische Slobodna Dalmacija staat de 21-jarige doelman Karlo Letica in de belangstelling van PSV. Naast PSV zouden ook Club Brugge en Real Madrid interesse hebben in de jeugdinternational van Kroatië. Bij de kampioen van België is hij in beeld als eerste doelman, terwijl Champions League-winnaar Real Madrid hem juist als investering voor de toekomst ziet.

Letica komt momenteel in eigen land uit voor Hajduk Split, de club waar hij ook zijn jeugdopleiding doorliep. Na twee huurperiodes kreeg hij halverwege dit seizoen zijn kans onder de lat bij de nummer drie van Kroatië. In negentien wedstrijden wist hij liefst tien keer zijn doel schoon te houden. De doelman zat ook in de voorselectie van Kroatië voor het WK van komende zomer, maar viel uiteindelijk af voor de definitieve selectie.

De doelman is nog in het bezit van een jeugdcontract voor 2.000 euro in de maand. Zijn contract loopt in de zomer van 2019 af.




Tags

letica karlo kroatie madrid belgie brugge dalmacija hajduk huurperiodes jeugdcontract schoon slobodna

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage