Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Santi Kolk: 'Duidelijk is wel dat Denzel heel graag de stap naar PSV wil maken'

5 juni 2018 00:23

In gesprek met de Leeuwarder Courant geeft Santi Kolk, zaakwaarnemer van Denzel Dumfries, aan dat er nog altijd geen akkoord is tussen PSV en SC Heerenveen over een transfer van de rechtsback. "Wij hebben begrip voor beide clubs. Denzel is er zelf ook rustig onder. Hij weet natuurlijk dat hij een goed jaar heeft gedraaid. Dan is het logisch dat er belangstelling komt," geeft Kolk aan. "Het is nu aan de clubs. Duidelijk is wel dat Denzel heel graag de stap naar PSV wil maken. Het zou jammer zijn als het niet rondkomt. Dan blijft je zitten met een speler die wordt tegengehouden door zijn club."

De zaakwaarnemer verwacht echter niet dat het zover zal komen. "Heerenveen heeft Denzel een jaar geleden voor een bepaald bedrag van Sparta gehaald. Ze hebben hem het afgelopen seizoen beter gemaakt en kunnen nu veel meer aan hem verdienen, terwijl Denzel naar een topclub kan," aldus Kolk. "Ik kan me niet voorstellen dat Heerenveen zo’n transfer tegenhoudt. Ik ga er dan ook vanuit dat het goed gaat komen."




Tags

kolk heerenveen santi courant dumfries leeuwarder rondkomt sparta tegenhoudt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage