Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Kenneth Paal op huurbasis naar PEC Zwolle, ook optie tot koop

7 juni 2018 10:46

Kenneth Paal speelt komend seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle, dat heeft PSV bekend gemaakt. De Zwollenaren hebben bovendien een optie tot koop op de jeugdinternational.

Op de website van PEC Zwolle geeft Paal aan blij te zijn met zijn overstap naar Overijssel. "Ik heb aan de Eredivisie mogen ruiken bij PSV en ben blij dat ik me in Zwolle verder mag ontwikkelen. Op mijn leeftijd is het goed dat ik wekelijks minuten maak op een hoog niveau. Ik ga dan ook mijn stinkende best doen om dit bij PEC Zwolle te bewerkstelligen," aldus Paal. "De zomerstop is pas net begonnen, maar ik kijk er nu al naar uit om mijn teamgenoten, de supporters en iedereen binnen de club te begroeten. In het nieuwe seizoen wil ik gaan vlammen."

Paal kwam afgelopen seizoen tot vijf wedstrijden in de Eredivisie voor PSV en speelde bovendien elf wedstrijden met Jong PSV in de Jupiler League.




Tags

pec eredivisie begroeten jong jupiler overijssel vlammen zomerstop zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje