Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel nieuwe hoofdtrainer van PSV

22 juni 2018 11:40

PSV heeft bekend gemaakt dat Mark van Bommel de nieuwe hoofdtrainer van PSV is. Hij gaat Phillip Cocu opvolgen die naar Fenerbahçe is vertrokken.

Van Bommel is momenteel als assistent-trainer met Australië actief op het WK en zal na de laatste wedstrijd direct terugkeren naar Eindhoven. Net zoals bij PSV onder 19 zal ook nu Jürgen Dirkx de assistent van Van Bommel worden. Dirkx is momenteel ook met Australië op het WK. Als de voorbereiding van PSV begonnen is als Van Bommel nog niet terug is, zal zijn absentie intern worden opgevangen.

De afgelopen twee jaar werkte Van Bommel als trainer in de jeugdopleiding van PSV, waarmee hij met PSV onder 19 afgelopen seizoen de landstitel wist te veroveren. Vanaf komend seizoen heeft hij de leiding over het eerste elftal. "Het moment waarop je bij een A-selectie begint valt niet altijd te regisseren. Ik heb de bagage die nodig is om met het juiste gevoel aan deze uitdaging te beginnen," geeft Van Bommel aan, die pas verder op zijn aanstelling in zal gaan als het WK voor Australië is afgelopen. "Alle focus ligt op het WK."




Tags

bommel australie dirkx bagage cocu fenerbahce landstitel regisseren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage