Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Een club als PSV moet ontzettend dankbaar zijn voor wat Phillip Cocu heeft betekend'

22 juni 2018 12:32

Toon Gerbrands was op de persconferentie van vrijdagmiddag lovend over wat Phillip Cocu bij PSV gepresteerd heeft. "Het mag duidelijk zijn: een club als PSV moet ontzettend dankbaar zijn voor wat Phillip Cocu heeft betekend voor deze club. Als je het aantal prijzen ziet, want in de topsport word je afgerekend op het aantal prijzen. In die jaren heeft hij titels gepakt, de beker gewonnen heeft, maar ook wat ik bijzonder vond de groepsronde in de Champions League overleven voor het eerst in tien jaar," aldus Gerbrands.

Gerbrands gaat verder: "Hij is een man van de club, dus hij gaat hier door de voordeur uit. Datzelfde geldt voor Chris van der Weerden. Natuurlijk is het jammer, maar wij snappen hoe de wereld in elkaar steekt. Wij moeten Phillip echt dankbaar zijn als PSV voor wat hij heeft betekend, wat hij heeft achter gelaten en spelers ontwikkeld heeft. Bijgedragen aan transfers, enzovoort, dat soort zaken. Met grote waardering kijken wij terug op wat hij voor ons heeft betekend."




Tags

gerbrands cocu bijgedragen enzovoort groepsronde voordeur weerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje