Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik ben blij en trots dat ik de nieuwe trainer van PSV ben'

23 juni 2018 01:39

In gesprek met De Telegraaf heeft Mark van Bommel kort gereageerd op zijn benoeming als hoofdtrainer van PSV. "Ik ben blij en trots dat ik de nieuwe trainer van PSV ben," geeft Van Bommel aan. "Ik ben de Australische bond dankbaar, dat ze de ruimte hebben geboden om het al bekend te maken. ’Geen probleem’, zei de bondsvoorzitter daarover. Hij maakte er wel een grap bij over Spanje."

Van Bommel wilde er verder niet meer over kwijt. "Uit respect voor de Australische bond wil ik er nu verder niet te veel over kwijt. We zitten in een WK en daar moet de focus op liggen. De rest komt later," aldus de nieuwe trainer van PSV.

Op moment als Australië is uitgeschakeld op het WK keert hij direct terug in Eindhoven, waardoor een vakantie er dit jaar niet in zit. "Dat geeft niets. Dat komt later wel weer," zegt Van Bommel daarover.


Tags

bommel australische australie bondsvoorzitter telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb kwetsbare lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg