Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel op WK uitgeschakeld met Australië, donderdag bij PSV voor de groep

26 juni 2018 18:09

Australië is op het WK in Rusland uitgeschakeld. The Socceroos hadden nog een kleine kans om door te gaan naar de achtste finales, maar moesten daarvoor zelf zien te winnen van Peru, terwijl Denemarken moest verliezen van Frankrijk. Australië ging echter met 0-2 onderuit, waardoor de ploeg als laatste is geëindigd in de groep. Mark van Bommel en Jürgen Dirkx, beiden als assistent-trainer actief bij Australië, keren nu terug naar PSV.

Op PSV.nl valt te lezen dat Van Bommel donderdag voor het eerst als hoofdtrainer voor de groep zal staan op De Herdgang. Woensdag leiden Reinier Robbemond, André Ooijer en Ernest Faber de eerste training, omdat Van Bommel dan nog niet terug is.




Tags

australie bommel denemarken dirkx faber frankrijk herdgang ooijer peru robbemond rusland socceroos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage