Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opnieuw knieklachten voor Marco van Ginkel, PSV richt pijlen op nieuwe middenvelder'

27 juni 2018 15:10

PSV kijkt rond op de transfermarkt naar een nieuwe middenvelder, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De eerste keuze was om door te gaan met Marco van Ginkel, maar de middenvelder van Chelsea kampt opnieuw met knieklachten en is de komende periode niet beschikbaar.

In overleg met Chelsea gaat de aanvoerder van PSV van afgelopen seizoen bepalen wat de vervolgstappen worden. Een operatie aan zijn knie is daarbij een realistisch scenario. Van Ginkel moest de laatste wedstrijden van afgelopen seizoen al missen en nu blijkt dat hij serieuze fysieke problemen heeft.

De berichten dat Fenerbahçe serieus voor hem in de race is, kunnen daarom ook als onzin worden beschouwd, zo weet het ED te melden.




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel knieklachten chelsea fenerbahce onzin vervolgstappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje