Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeroen Zoet in beeld bij Napoli'

28 juni 2018 06:35

Jeroen Zoet is in beeld bij Napoli als nieuwe keeper. Dat weet De Telegraaf te melden. De nummer twee van Italië is op zoek naar een nieuwe doelman en Zoet is een van de twee keepers die daarvoor in beeld is als vervanger van de vertrokken Pepe Reina. Napoli zou ook interesse hebben in Alex Meret, een 21-jarige doelman van Udinese die afgelopen seizoen op huurbasis uit kwam voor SPAL.

Omdat Meret nog erg onervaren is, ondanks dat hij wordt gezien als een van de grootste keeperstalenten van Italië, zou het niet uitgesloten zijn dat Napoli beide doelmannen haalt, omdat de komst van Zoet noodzakelijk zou zijn vanwege zijn routine.

Zoet heeft nog een contract bij PSV voor een jaar.




Tags

zoet napoli meret keeperstalenten pepe reina routine spal telegraaf udinese

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage