Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Arias met Colombia als groepswinnaar naar volgende ronde na winst tegen Senegal

28 juni 2018 18:00

Colombia heeft de groepsfase afgesloten met een overwinning tegen Senegal. Door de 1-0 winst eindigen de Zuid-Amerikanen zelfs als groepswinnaar, omdat Japan met dezelfde cijfers verloor van Polen. Santiago Arias stond weer de hele wedstrijd als rechtsback in de basis bij Colombia.

Aanvankelijk was er weinig te genieten in de wedstrijd. Senegal had aan een gelijkspel genoeg om door te gaan en Colombia kon helemaal niets creëren. Na ruim een uur spelen ging het tempo bij Colombia echter hard omhoog en dat leidde in de 74e minuut tot de 1-0 Yerry Mina, die vanuit een corner hard binnen kopte.

Senegal moest vervolgens aanzetten, omdat het door de achterstand op basis van gele kaarten uitgeschakeld zou worden. De Afrikanen wisten echter niet tot grote kansen te komen, waardoor Colombia uiteindelijk won en Senegal het WK moet verlaten.




Tags

colombia senegal arias groepswinnaar santiago japan mina polen yerry

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje