Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Noni Madueke voor drie jaar naar PSV

28 juni 2018 18:05

PSV heeft bekend gemaakt dat het de Engelse jeugdinternational Noni Madueke heeft weten vast te leggen. De 16-jarige middenvelder heeft voor drie jaar bij PSV getekend en komt over van Tottenham Hotspur. Madueke zal aansluiten bij PSV onder 17.

De Engelsman met Nigeriaanse roots is blij met zijn overstap naar PSV. "Voor mijn gevoel is PSV de club waar ik me het beste kan ontwikkelen," zo geeft hij aan. "PSV is een massive club met een geweldige historie. Ik kan niet wachten om stap voor stap naar het eerste elftal toe te groeien."

Ook John de Jong is erg blij dat Madueke bij PSV heeft getekend. "Het is ontzettend mooi dat een speler met zijn achtergrond, Engels jeugdinternational spelend voor een Engelse topclub kiest voor het jeugdtraject van PSV," aldus De Jong. "Dat betekent dat deze jongen perspectief ziet om hier door te breken en dat is dan ook de bedoeling. Wij geloven in hem en wensen hem heel veel succes."

De Jong gaat verder: "Wij krijgen steeds vaker het signaal dat Engelse talenten openstaan voor een overstap naar Nederland. Zij zien in dat de kans om op jonge leeftijd in het eerste elftal door te breken in Nederland vele mate groter is dan in Engeland. Een trendbreuk met de afgelopen jaren, waarin wij veel Nederlandse jeugdspelers juist naar Engeland zagen vertrekken."




Tags

madueke jong engeland nederland historie jeugdtraject massive nigeriaanse spelend tottenham trendbreuk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage