Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'Het is fijn om terug te zijn'

1 juli 2018 13:17

In gesprek met de NOS blikt Ernest Faber terug op zijn beslissing om bij PSV te tekenen als hoofd jeugdopleiding. "Dit is nu op mijn pad gekomen uit het niets en het is fijn om terug te zijn," geeft Faber aan. "Ik werd gebeld door Toon met de vraag of ik hier voor open stond. We hebben het heel kort gehad over de inhoud van de functie. Ik ben het gesprek aan gegaan met Toon en John over de invulling en uiteindelijk zag ik een mooie nieuwe uitdaging."

De nieuwe hoofd jeugdopleiding had ook de kans om als trainer aan de slag te gaan. "Ik heb even in de belangstelling gestaan. In Mexico ben ik bezig geweest met Pachuca, maar zij kozen voor een Spanjaard," zegt hij daarover. "Ook in andere was ik een gegadigde, maar moest ik langer wachten. In principe was ik dat ook een beetje van plan. Ik verbleef in Spanje om mijn Spaanse taal verder te ontwikkelen, dat is nodig in dat soort landen. Uiteindelijk belde Toon op en sta ik hier."


Tags

faber gegadigde inhoud kozen mexico nos pachuca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!



Laatste nieuws




Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb kwetsbare lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg