Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer van Albert Gudmundsson: 'Een jaar zoals afgelopen seizoen is voor zijn carrière niet goed'

3 juli 2018 05:15

Albert Gudmundsson moet op korte termijn een beslissing over zijn toekomst nemen. Zijn keuze zal hij mede laten afhangen van een gesprek die hij zal hebben met Mark van Bommel, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De international van IJsland heeft een nieuw contract bij PSV in beraad, maar staat ook in de belangstelling van andere clubs. Het huidige contract van Gudmundsson loopt tot 2019, waardoor hij nu 1 tot 1,5 miljoen euro zou moeten kosten.

Volgens zaakwaarnemer Laurens Melotte zijn nog alle opties open. Gudmundsson zou voor zijn kans kunnen gaan bij PSV indien Van Bommel uitspreekt het te zien zitten in de IJslander, terwijl hij ook open staat voor een al dan niet tijdelijk vertrek als er bij PSV onvoldoende mogelijkheden zijn. "Albert moet nu echt één, of in internationale periodes gewoon twee keer per week gaan spelen en een jaar zoals afgelopen seizoen is voor zijn carrière niet goed," geeft Melotte aan.

De zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller gaat verder: "PSV is dit jaar kampioen geworden en dus kun je zeggen dat men de goede keuzes heeft gemaakt. Voor de ontwikkeling van Albert is het niettemin belangrijk dat hij voldoende aan bod komt. Dat kan op allerlei manieren, waarbij de hoofdtrainer natuurlijk de doorslaggevende factor is."

Melotte geeft aan dat Gudmundsson ook kwaliteiten heeft die op het hoogste niveau nodig zijn. "Albert is een creatieve speler, die een wedstrijd in een moment kan openbreken," aldus de zaakwaarnemer. "Onder Phillip Cocu was spelen vanuit controle en het bewaken van de organisatie een belangrijke taak voor bijna alle PSV'ers. Daarin moet Albert zich wel ontwikkelen, maar hij heeft zonder twijfel ook kwaliteiten die op het hoogste niveau bruikbaar zijn."
Tags

albert gudmundsson melotte bommel beraad bruikbaar cocu factor ijsland ijslander laurens niettemin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi