Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets: 'bij winst kampioen'

16 april 2000 14:24

Verslaggever: RvW

Eric Gerets liet vanochtend weten bij dat PSV zich bij winst gewoon kampioen van Nederland mag noemen. Hoewel PSV officieel nog ingehaald kan worden aangezien Heerenveen in punten dan nog gelijk kan komen, zou het enorme verschil in doelsaldo praktisch niet meer in te halen zijn. Voor Gerets is de blijdschap bij de overwinning dan ook niet minder als een echt kampioenschap.

Voor Gerets zou het in zijn korte loopbaan al zijn derde kampioenschap zijn met 3 verschillende clubs (Lierse, Club Brugge en PSV), een zeer opmerkelijke prestatie.

Gerets liet in een vooruitblik weten dat PSV een uitstekend seizoen heeft gedraaid en dat ook in de komende 5 wedstrijden nog wil continueren.

Meer op
Tags

gerets blijdschap brugge continueren heerenveen lierse nederland praktisch vooruitblik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage