Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo tekent nieuw contract bij PSV tot 2022

4 juli 2018 16:54

PSV heeft bekend gemaakt dat het contract van Cody Gakpo is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2022. Bovendien is er een optie opgenomen voor nog een seizoen. De 19-jarige aanvaller zette woensdagmiddag zijn handtekening onder zijn nieuwe contract.

Vorige week werd bovendien ook al bekend dat Gakpo definitief wordt overgeheveld naar de A-selectie. Een jaar geleden maakte hij nog deel uit van de selectie van PSV onder 19. "Het is een ontzettend mooi jaar geweest waarin er veel is gebeurd," gaf de aanvaller aan. "Maar er komt nog heel veel meer aan en daar richt ik me op dit moment op."

De geboren Eindhovenaar speelt al sinds de F-jes in de jeugdopleiding van PSV. Afgelopen seizoen maakte hij voor PSV zijn debuut in de Eredivisie toen hij in de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de slotfase mocht invallen. Ook kwam hij tot twaalf wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League.




Tags

gakpo cody eindhovenaar eredivisie feyenoord jes jong jupiler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje