Transparent
Inloggen
Sluiten

'Peter van Ooijen houdt conditie op peil bij Jong PSV'

5 juli 2018 19:48

Peter van Ooijen heeft zich aangesloten bij de selectie van Jong PSV. De middenvelder houdt op De Herdgang zijn conditie op peil, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Van Ooijen speelde de afgelopen seizoenen voor Heracles Almelo en kon daar ook zijn contract verlengen. Hij hoopt echter op een nieuw avontuur en zal in afwachting van een transfer in Eindhoven mee trainen.

Van Ooijen stapte op 11-jarige leeftijd over naar de jeugdopleiding van PSV en wist ook tot de A-selectie te komen. De middenvelder kwam tot één eredivisieduel en drie wedstrijden in de Europa League. In zijn officiële debuut voor PSV scoorde hij direct twee maal tegen FK Zeta.

In 2014 besloot Van Ooijen echter te vertrekken uit Eindhoven omdat hij weinig perspectief op speeltijd had. De middenvelder vertrok naar Go Ahead Eagles en een seizoen later werd hij door Heracles Almelo overgenomen. Na drie seizoenen in Almelo hoopt Van Ooijen nu op een nieuw avontuur.




Tags

ooijen almelo conditie jong peil heracles eagles eredivisieduel herdgang stapte zeta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje